Hallo kjære musikkbruker !

Hyggelig at du tar deg tid til å lese dette. Det har seg slik at vi tre voksne karene, som har vært med ”der det skjedde” siden 2. verdenskrig, fortsatt synes det er gøy å spille og underholde for våre medmennesker. Særlig for dem som er på bølgelengde med oss når det gjelder melodi- og rytmevalg. Trioen ”Svenn E’s med Leif” har bestått i sin nåværende form et par års tid, og er en videre følge av tidligere års besetninger. Vi tør i all ubeskjedenhet påstå at vi har fått godord på oss etter å ha spilt på Engelsborg Eldresenter, Ullevål Hageby Seniorsenter, SEM-Huset og Østensjø Eldresenter med flere.

Vi er klare for å spille og underholde på DIN fest eller tilstelning, enten du skal ha musikk til dansefest, eldresentre, private lag som bryllup, fødselsdager, firmafester eller lignende. Vi er kjent for å kunne skape god stemning så vel ved bordet som på dansegulvet. Med moderne instrumenter, utstyr og teknikk dyrker vi med stor entusiasme de gamle gode låtene som det swinger av, og som vi alle har et forhold til – ispedd en og annen av dagens populære melodier.

Trioen består av; LEIF ELSETH, som startet sin musikalske løpebane med althorn og trompet i skolekorpset på Lambertseter. Siden ble det Kolbotn og trommer med dansespilling i ”Swinging Four”, bl.a. på Ingierstrand Bad. Som medlem av bandet ”Howards” ble det også plateinnspilling. Deretter fulgte populære ”Caro Combo” i mange år, hvor sangen etter hvert ble hovedsaken. Vi er svært glade for at han ble med i vår gruppe.

ARNE SJØSTRØM er med sitt eminente gitarspill kjent fra Oslos jazz- og dansemusikkmiljø gjennom mange år. Han startet i ”Penguin-klubben” i Terje Fjærns Orkester, men han har også spilt i kjente og kjære dansorkestre som ”Souvenirs” og ”Caro Combo”. God swing- og dansemusikk er hans varemerke – hans fine solospill er en fornøyelse for øret.

SVENN ENGELUND har i alle år hatt ”fot” for god dansemusikk, bl.a. gjennom det i sin tid populære orkesteret ”Vega Five”. Han kombinerer trekkspill og elektronikk på en måte som klart preger hans musikk – noe som har ført til flere plateinnspillinger opp gjennom årene.

Vi har også nylig spilt inn en Demo-CD. Innspillingen er gjort hjemme på ”gutterommet” og er laget mest mulig ”live”, det vil si slik det låter når vi er ute og spiller. Alle lydene utenom gitar og sang er hentet fra den nye KETRON XD 3, som etter vårt skjønn er et fantastisk godt elektronisk instrument med gode naturtro lyder til all slags musikk, sammen med rytmer som dekker de fleste behov. Dette er en plate hvor vi klart prøver å promovere oss selv så vi kan få flere spillejobber. Vi spiller jo egentlig ikke for ”proffene”, men for dem som synes det er gøy å danse og lytte til den type musikk som mange av oss har vokst opp med.

VI GLEDER OSS TIL Å SPILLE FOR DEG OG DITT SELSKAP !

Ta kontakt for avtale;
Svenn Engelund, telf 22 29 02 28 eller 92 90 42 80.
E-post; svenne@powertech.no

Tilbake